Eksperci
Karol Okrasa
Organizujemy przedsięwzięcia, w których mogą uczestniczyć gwiazdy. Współpracujemy z najlepszymi gwiazdami show-biznesu: aktorami, prezenterami, dziennikarzami.
Karol Okrasa (ur. 20 maja 1978 roku w Białej Podlaskiej) polski kucharz, osobowość telewizyjna, szef kuchni Hotelu Bristol w Warszawie.
Swoją przygodę z kuchnią rozpoczął w Technikum Gastronomicznym im J. Pijanowskiego w Warszawie. Jest absolwentem Wydziału Nauki o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Karierę profesjonalną rozpoczął w Hotelu Jan III Sobieski w Warszawie. Od 1997 roku pracuje w Hotelu Bristol, gdzie pełni stanowisko Szefa Kuchni.
W 2005 roku został laureatem nagrody Oskar Kulinarny w kategorii osobowość kulinarna, a w 2007 r. później otrzymał nagrodę HERMES 2007 w kategorii osobowość gastronomii. W programie pierwszym Telewizji Polskiej prowadzi kulinarny program Kuchnia z Okrasą. Jest autorem książki Gotuj z Okrasą zawierającej 105 autorskich przepisów. Współpracuje ze Stowarzyszeniami Szefów Kuchni.
Karol Okrasa (ur. 20 maja 1978 roku w Białej Podlaskiej) polski kucharz, osobowość telewizyjna, szef kuchni Hotelu Bristol w Warszawie.
Swoją przygodę z kuchnią rozpoczął w Technikum Gastronomicznym im J. Pijanowskiego w Warszawie. Jest absolwentem Wydziału Nauki o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
Karierę profesjonalną rozpoczął w Hotelu Jan III Sobieski w Warszawie. Od 1997 roku pracuje w Hotelu Bristol, gdzie pełni stanowisko Szefa Kuchni.
W 2005 roku został laureatem nagrody Oskar Kulinarny w kategorii osobowość kulinarna, a w 2007 r. później otrzymał nagrodę HERMES 2007 w kategorii osobowość gastronomii. W programie pierwszym Telewizji Polskiej prowadzi kulinarny program Kuchnia z Okrasą. Jest autorem książki Gotuj z Okrasą zawierającej 105 autorskich przepisów. Współpracuje ze Stowarzyszeniami Szefów Kuchni.